2015-12-22 08:45:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Őrizze meg higgadtságát!

Napi horoszkóp december 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében maradt, és arra hívja fel a figyelmét, hogy a pénzügyeit rendeznie kellene. Határozza meg, mire és mennyit akar költeni, főleg a családi kasszából. Ma mindenképpen meg kellene beszélnie azokat a dolgokat, amiket a hét végén elmulasztott. Ne becsülje túl az energiáit!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. A szellemi munkának és a hosszú távú tervek készítésének is kedveznek a csillagok. Ragadja meg a lehetőségeket, amelyek a magánéletében és a munkájában adódnak, szabaduljon meg a kételyeitől és az aggályaitól. Teremtsen tiszta helyzetet egy vitás kérdésben!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, ez nem kedvez önnek. Állandóan tépelődik valamin, és ezek a gondolatok egész nap nem hagyják nyugodni. A Szaturnusz támadja az Ikrek jegyét, a rossz hangulat elronthatja az egész napját. Próbáljon meg este kikapcsolódni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ma tele lesz ötletekkel. Minden feladatával végezni szeretne, és rendelkezik is az ehhez szükséges energiával. Fantáziája nem ismeri a határokat, de a rutinfeladatokhoz nincs kedve.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bika jegyében áll. Emiatt ingerlékeny hangulatban lehet. Próbáljon meg minden összetűzést tudatosan elkerülni, még a kisebb nézeteltérések is veszélyesek lehetnek ma az ön számára.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez nagyon is kedvező konstelláció az ön számára. Minden feladatát szerencsésen be tudja fejezni, mert kitartó és ügyes.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez a bolygóállás kedvezőtlenül hat önre, már a reggel is nyűgösen kezdődik. Őrizze meg a higgadtságát, lépésről lépésre tervezze meg a napját, és ne hagyja, hogy mások siettessék. Estére elfárad, menjen időben aludni, vagy nézzen meg egy jó filmet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Most megismerkedhet valakivel, akivel annyira megértik egymást, mintha már ezer éve barátok lennének… Anyagi szempontból is szupernek ígérkezik ez a nap, váratlan nyereséggel számolhat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Talán több ellenállásba ütközik, mint máskor, és a munkatársai is ingerlékenyebbek, mint egyébként. A legjobb fegyver a mosoly, csodálatos módon elveszi bizonyos helyzetek élét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Újra egy szép napnak örülhet. Érdekes beszélgetéseket folytathat rokonszenves emberekkel. Most ön is őszinte lehet, és könnyedén cseveg a többiekkel. Néhányan csodálkozni fognak szokatlan nyíltságán, hisz ez nem jellemző önre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében áll, és szembesíti majd a félelmeivel. Sokat gondolkozik ezen, megoldást kell keresnie a problémájára. Délután már lényegesen jobban fogja érezni magát.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez csodálatos lehetőséget ad önnek arra, hogy le tudjon zárni egy régóta húzódó ügyet, és érvényesíteni tudja az akaratát, elsősorban az anyagiak területén. Olyan munkákat is befejezhet, amelyeket már egy örökkévalóság óta halogatott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: